Lähiössä ei ole kauppoja. Tai no, onhan Pihliksen ostarilla S-market, josta saa ostettua maitoa ja leipää ja paljon muuta ei sitten saakaan. Etenkään kenkiä tai laukkuja. Keskustaan on myös lähiöstä pitkä matka. Nettiyhteys kuitenkin toimii ja shoppailu internetin ihmemaassa on muutenkin mukavaa ja helppoa. Etenkin alkuvuodesta, kun punnan kurssi oli erittäin alhainen, seurasin Ebayta päivittäin ja tuli ostettua kaikenlaista (mekkoja, kenkiä laukkuja... well, you get the picture). Parhaimmillaan saman viikon aikana saatoin saada neljä pakettia. Onneksi useimmiten tilaamani tavarat tulivat kotiovelle asti, koska lähin Posti sijaitsee Malmilla, jonne menen vain äärimmäisen pakon edessä (viime viikolla muuten tuli ilmoitus, että Pihliksen ostarin R-Kioskiin tulee Postin palvelupiste, josta saa noutaa paketteja. Meinasin seota onnesta.).

Parhaita Ebay-löytöjäni ovat olleet Evansin nahkasaappaat (n. 25 euroa), Irregular Choicen aivan ihanat korkkarit (alle 30 euroa) ja Marks & Spencerin silkkimekko (n. 35 euroa) sekä pari kympin verran maksanutta vintage-nahkalaukkua.   

Lähiaikoina ei ole kyllä tullut netissä juurikaan shoppailtua, mitä nyt tilasin Ellokselta 300 eurolla vaatteita. Tokihan syksyksi täytyy saada jotain uutta. Nyt odottelen kovasti, että yoox.comissa alkaisi 'Sale last call', josta voi saada laadukkaita merkkituotteita suorastaan törkeän edullisesti. Viimeksi sain m.m. Versuksen korkkarit 85 eurolla, alkuperäinen hinta oli 250 euroa. Yooxin alennusmyynneissä vaan täytyy olla tosi nopea, että saa juuri haluamansa, parhaat tavarat myydään hetkessä loppuun.